Kursus Rakaman Online

Bina Web Responsif dengan Bootstrap 5

Play Video

klik pada gambar untuk menonton video pengenalan

Kenapa Bootstrap 5?

Bootstrap adalah satu CSS framework yang memudahkan pembangunan web yang responsif, bersesuaian dengan saiz skrin pengguna.

Ya. Memang banyak framework CSS di Internet. Tetapi Bootstrap memang pilihan yang terbaik kerana sebab-sebab berikut : 

5 Admin Template Popular

Dengan kemahiran menggunakan Bootstrap 5, anda akan lebih mahir menggunakan dan mengubahsuai admin template berasaskan Bootstrap 5 seperti ini.

Kandungan Kursus

Asas Bootstrap

Tutorial Layout eCommerce

Tutorial Admin Template

Cikgu Kelas

Iszuddin Ismail

Iszuddin (Dino) banyak berkecimpung dalam pelbagai projek web termasuk menjadi CTO di E-Sentral.com, Kiddocare.my, dan juga pernah berkhidmat untuk pelanggan dalam dan luar negara.

Selain daripada projek klien, antara projek yang telah dibangunkan dan dijual adalah seperti UPLOADNSELL.com, DIPPEC.com, dan blog CoolComputerCases.com.

Sekarang beliau adalah penganjur acara tahunan JOMLAUNCH dan CEO di Taming Tech Sdn Bhd, pernah menyandang jawatan Presiden di NEF dan juga jurulatih bidang programming kepada beberapa agensi kerajaan seperti KPM, KWP, KPT, JPN, dan lain-lain.

Promosi Tempoh Terhad

Harga Asal : RM 150

Harga Promosi : RM 90 sahaja

Video kursus boleh ditonton selepas pembayaran dan pendaftaran dibuat. Video kursus ada di ruang Kelas di dalam KelasProgramming.com ini. Video kursus hanya boleh ditonton secara online.

kelasprogramming.com
d/a Taming Tech Sdn Bhd
321A, Lorong Selangor, Taman Melawati, 53100 Kuala Lumpur